Drie medewerkers van La-On Lawyers volgen deze week een opleiding aan Harvard University. Dit past in onze bedrijfsfilosofie waar levenslang leren en innovatie een centrale plaats krijgen. Advocaten Paul Cools en Kim Wybo leggen uit waarom.

“De hoeveelheid informatie in de wereld verdubbelt elke 13 maanden volgens een artikel in Forbes. Binnen enkele jaren zou het volume zelfs twee keer per dag verdubbelen. Goed opgeleide medewerkers zijn daarom van vitaal belang in een onderneming. Vooral in deze tijden van digitalisering, globalisering en disruptive markets zijn de juiste kennis en vaardigheden broodnodig. Ook de advocatuur moet leren inspelen op veranderende gewoontes, nieuwe technologieën en verwachtingen van cliënten. Dankzij goed opgeleide medewerkers vergroten we onze wendbaarheid om het hoofd te bieden aan alle toekomstige veranderingen.”

La-On biedt daarom aan alle medewerkers de mogelijkheid tot opleidingen en bijscholingen. Dat gaat van juridische kennis tot talenkennis of onderhandelings- en bemiddelingstechnieken. De kwaliteit van onze dienstverlening start bij de competenties van onze medewerkers.

“Onze medewerkers de kans geven om opleidingen te volgen en zich verder persoonlijk te ontwikkelen, draagt ook bij aan hun motivatie. Zo blijkt uit een studie van het Nederlands ministerie van onderwijs dat het verloop bij bedrijven die actieve scholing aanbieden, lager ligt dan bij bedrijven die dit niet doen. Investeren in mensen, is investeren in de toekomst.

”

Onze medewerkers zullen drie verschillende cursussen volgen:

  • Strategy for Sustainable Business (Harvard Business School)
  • Negotiation Workshop: Strategies, Tools, and Skills for Success (Harvard Law School)
  • Influence and Persuasion in Leadership (Harvard Division of Continuous Education)

More than a law firm.

 

Bronnen: ForbesDe Zaak

 

“Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing in life is to keep your mind young.” – Henry Ford