Succesvol onderhandelen met de onderhandelings­cursus van la-on

Heeft u een leidinggevende functie waarin u dagelijks knopen moet doorhakken? Heeft u genoeg van ellenlange vergaderingen zonder resultaat? Of moet u geregeld lonen en contracten onderhandelen? Om snel resultaten te boeken en sterk te staan tegenover uw collega’s, partners of klanten, heeft u bepaalde vaardigheden nodig.

Met de cursus onderhandelen en bemiddelen van la-on leert u ijzersterke onderhandelings- en bemiddelingstechnieken waardoor u elke dag het maximale uit elke situatie - professioneel of privé - haalt.

Waarom kiezen voor een onderhandelingscursus?

Mensen werken samen, maar iedereen heeft zijn eigen visie, overtuiging en aanpak. Vaak is dit complementair en versterken die verschillende standpunten elkaar. Maar soms staat het in de weg van een vlotte beslissingsname.

Wat houdt onze onderhandelingscursus in?

La-on organiseert korte, maar intensieve opleidingen aan de hand van de unieke aanpak van het Harvard University Mediation Institute, waar Paul Cools – de oprichter van la-on – de opleiding met succes heeft afgerond.
Dit is een van de meest toonaangevende instellingen ter wereld op het gebied van onderhandelen en bemiddelen. Onze onderhandelingscursus stelt u in staat om:

  • Het concept van onderhandelen en bemiddelen grondig te begrijpen
  • Bewust te worden van uw persoonlijke sterktes en zwaktes als bemiddelaar en onderhandelaar
  • Waarde te creëren in de onderhandeling en bemiddeling
  • Probleemoplossend te onderhandelen en bemiddelen
  • Het geschikte onderhandelings- en bemiddelingstraject in kaart te brengen met het oog op een duurzame uitkomst
  • De nodige vaardigheden om een onderhandeling en bemiddeling te leiden en te sturen.

Bovendien stellen we onze onderhandelingscursus op maat samen aan de hand van de vraagstukken die u of uw bedrijf dient op te lossen.

Hoe boekt u een onderhandelings­cursus?

Onze interactieve onderhandelingscursus met casestudies en praktijkvoorbeelden wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. U kan de opleiding zowel one-on-one als in groep volgen. De cursus is over enkele dagen gespreid, zodat u in tussentijd rustig de tijd kan nemen om bepaalde cases en studies onder de loep te nemen en vragen te bundelen.

Erkend bemiddelaar Paul Cools vraagt de deelnemers op voorhand met welke onderhandelingssituaties ze geconfronteerd worden. Zo kan het programma aangepast worden aan uw noden.

Interesse in een allesomvattende onderhandelingscursus voor u of uw team? Vraag vrijblijvend informatie om uw managementvaardigheden een boost te geven?

Neem contact op met la-on.