La-on is een innovatief bedrijf dat de lans wil breken voor een beheersbaar kostenmodel in de advocatuur. Onze sector moet meer budgettair gaan denken. Gerechtelijke procedures mogen niet langer een bodemloze investeringsput zijn. Als invorderingsexpert wil la-on het voortouw nemen in deze mentaliteitswijziging.

Sinds 1992

La-on werd in 1992 opgericht door Paul Cools en heeft sindsdien steeds aan vernieuwing gedaan. In 2016 kreeg la-on van het Council of Bars and Law Societies of Europe (CCBE) een nominatie voor meest innovatieve advocatenkantoor.

Paul Cools
Partner

Paul Cools studeerde rechten aan de UFSIA (nu Universiteit Antwerpen) en startte in 1984 als advocaat aan de Antwerpse Balie. In 1992 richtte hij la-on op. Paul is ook een erkend bemiddelaar (Harvard Law School). Hij geeft cursussen ‘Bemiddelen en onderhandelen’ aan bedrijven en organisaties. Paul wordt regelmatig gevraagd als gastspreker over evoluties in het kredietmanagement.

+32 3 400 89 89
paul.cools@la-on.eu
linkedin

Kim Wybo
Partner

Kim Wybo is sinds 2000 aan de slag als advocaat.
Na zijn studies aan de Universiteit Antwerpen specialiseerde hij zich in invorderingen, verbintenissenrecht, bouwrecht en huurrecht.
In 2005 volgde hij een onderhandelingscursus aan Harvard Law School.

+32 3 400 89 89
kim.wybo@la-on.eu
linkedin

We respecteren uw privacy en gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met onze voorwaarden met betrekking tot het gebruik van cookies.