Blog

Stelt u zichzelf vaak de vraag hoe u succesvol openstaande facturen int of hoe u moet omgaan met wanbetalers? Bent u op zoek naar manieren om uw cashflow te optimaliseren of uw debiteurenbeheer op orde te krijgen? Hieronder vindt u een aantal tips & tricks terug die hierbij kunnen helpen.

Heeft u bijkomende vragen en vindt u het antwoord niet meteen terug op onze website of in één van onderstaande blogartikelen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

26/03/2024

Magazine 2024 — Ombra

Zij is bekend voor haar imposante en tegelijk fragiele sculpturen, hij is choreograaf, regisseur en vader van het dansgezelschap Les Ballets C de la B. Berlinde De Bruyckere en Alain Platel, allebei uit Gent, maar vooral ook tot ver daarbuiten gevierde en gelauwerde kunstenaars, weten ons telkens te raken. In 2024 maken ze samen voor Opera Ballet Vlaanderen de voorstelling Ombra, een verwijzing naar de openingsaria ‘Ombra mai fu’ uit Händels Xerxes waarin de schaduw van een boom wordt bezongen. In Ombra is de boom het decor. Want tegen dit oerelement uit de natuur speelt ook het leven van mens en dier zich al eeuwen af. Alle wezens komen onder zijn takken schuilen. Vanaf eind maart kan het publiek dit ook in de operazalen doen.

Lees meer

26/02/2024

Magazine 2024 — L'air du temps

Midden in de groene velden in de provincie Namen ligt L’air du temps, het restaurant van Sang-Hoon Degeimbre. Al sinds 2000 mag hij zich een sterrenchef noemen en in 2008 kreeg hij er zelfs een tweede Michelinster bij.

Lees meer

12/02/2024

Magazine 2024 — Voorwoord

Dit is al de achtste editie van het magazine dat ieder jaar in volume groeit. De uitdaging om de juiste gasten te strikken wordt ook telkens groter. Gelukkig vinden we veel mensen uit binnen- en buitenland die bereid zijn om mee te werken aan ons tijdschrift. Die interessante ontmoetingen en de waardering die we van jullie allemaal krijgen, geven ons zin en inspiratie om nog vele nummers te vullen.

Lees meer

18/03/2021

'Eén op drie onbetaalde facturen Q4 2020 nooit betaald’

Dat heeft natuurlijk alles te maken met de onvoorziene omstandigheden die corona met zich meebracht.

Lees meer

05/02/2021

De voordelen van een incasso-expert voor uw interimkantoor

Ook interimkantoren hebben te kampen met de nadelen van slecht debiteurenbeheer. Ontdek hier wat u daaraan kan doen en hoe la-on u bijstaat.

Lees meer

12/11/2020

Uw cashflow optimaliseren: zo begint u eraan

In onzekere tijden is beschikken over voldoende cashflow essentieel. Lees hier hoe u uw cashflow op peil kan houden.

Lees meer

12/11/2020

Vijf tips voor een efficiënt debiteurenbeheer

Om onbetaalde facturen zo snel mogelijk te innen is het belangrijk om een efficiënt debiteurenbeheer te voeren. Lees hier snel alle tips & tricks!

Lees meer