Publicaties

More than a law firm. Doorblader hier de digitale versies van de door la-on uitgegeven boeken.

2022

Julia - When a lawyer meets a chef

Samen met vishandelaar en chef Angus Wittevrongel, fotograaf Tim Coppens en vormgever Tina De Souter, maakte la-on het fotoboek ‘Julia’ over de Noordzee. De overgrootmoeder van Angus heette Julia, net zoals Pauls grootmoeder. Beide gaven hun familie de liefde voor eten door. Behalve unieke beelden van de vismijn, toont het boek de gerechten die Angus heeft ontwikkeld tussen 2020 en 2021, en bevat het zesentwintig weetjes over vis, wijn en bereidingswijzen.

Bekijk het boek

2019

Fratelli, Sorelle - Herman Selleslags

Omdat la-on besliste om voor zijn kantoor in Firenze met Italiaanse partners in zee te gaan, wilden we in 2019 dit moment symbolisch in de verf zetten met de Italiaanse foto’s van Herman Selleslags en zijn vader Rik.
Ieder jaar zet la-on zich ook in voor het goede doel. Dr. Luc Colemont raakte me met zijn passage over de strijd tegen darmkanker in het Radio 1-programma Touché met Friedl Lesage. De winst van dit boek gaat daarom naar de stichting Stop Darmkanker vzw van Dr. Colemont die mensen hierover wil informeren en sensibiliseren. Net voor de publicatie van dit boek verloor ik mijn goede vriend Dirk Slagmolen aan deze ziekte. Het boek draag ik om die reden aan hem op. — Paul Cools

Bekijk het boek