Incasso
 

Onbetaalde facturen zetten uw cashflow onder druk. Reageer daarom tijdig op wanbetalers en schakel een specialist in. La-On kan internationaal facturen voor u invorderen.

Incasso omslachtig en duur? Dat is een misvatting. La-On heeft een eigen softwaresysteem waarmee schuldinvorderingen van KMO’s en multinationals nauwgezet worden opgevolgd. Dit houdt de kost laag, hoe klein de factuur ook is.

Bovendien hechten wij veel belang aan uw klantenrelatie. Wij contacteren debiteuren op een professionele, transparante manier. Het is ons doel om uw debiteur te laten betalen én ervoor zorgen dat hij uw klant blijft.

La-On heeft kantoren in België en Italië. Daarnaast hebben wij partners over heel de wereld die in nagenoeg elk land facturen kunnen invorderen. Omdat deze partners beantwoorden aan onze hoge kwaliteitseisen, bent u zeker dat uw invordering met de beste zorg wordt uitgevoerd. 

Vanuit België werken we voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. Onze kantoren in Bologna en Firenze zijn gelast met Italië en heel Zuid-Europa. La-On werkt voor klanten ook in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Zuid-Afrika en Hong Kong.

Contacteer ons vandaag nog voor onze competitieve tarieven.