Gisteren vierde La-On het einde van het gerechtelijk jaar met een kantoorborrel. De toga’s worden dan opgeborgen want de rechtbanken sluiten de deuren tot september. Het ideale moment om met alle medewerkers terug te blikken op de voorbije maanden.

We proberen ook steeds vooruit te kijken. Het gerechtelijk jaar 2017-2018 was bijzonder druk en ook vanaf september wachten er heel wat uitdagingen. Die uitdagingen kunnen we alleen aangaan met een hecht, gemotiveerd en gepassioneerd team. Het afgelopen jaar heeft iedereen zich hard ingezet en bewezen. Daarvoor zijn we iedereen dankbaar. We hebben dan ook een rotsvast vertrouwen in de toekomst.

Die toekomst zal steeds meer in de digitalisering liggen. De ontwikkeling van het algoritme om het succes van een dagvaarding te voorspellen, werpt zo zijn vruchten af. We beperken hiermee niet alleen de gerechtelijke kosten van onze cliënten tot een minimum maar halen ook een hoger rendement.

Ook de interne communicatie van onze werknemers zal voortaan nog digitaler zijn. Via een app worden ze op de hoogte gebracht van hun dagdagelijkse taken, kunnen ze informatie uitwisselen en problemen via chat samen oplossen. Daarom hadden we op het einde van de borrel nog een verrassing: iedere werknemer kreeg een iPhone zodat ze niet alleen de app kunnen gebruiken maar ook deze zomer mooie vakantiefoto’s kunnen maken. 