Nelson Mandela is de naam van onze belangrijkste en grootste vergaderzaal op kantoor. Het is de plek waar we overleggen, cliënten ontvangen of moeilijke dossiers bespreken.

Elk jaar is het op 18 juli wereldwijd Nelson Mandela Day. Het is een oproep aan mensen om zich in te zetten voor de wereldvrede door belangeloos te helpen. Dagelijks zijn duizenden vrijwilligers in het land in de weer. Ouders in de schoolraad of zij die een handje toesteken in de sportclub van hun kind. Scoutsleiders, mantelzorgers of gepensioneerde leerkrachten die Nederlands geven aan migranten. Velen proberen zich te engageren, langer dan de 67 minuten die Nelson Mandela Day symbolisch vraagt — een knipoog naar de zevenenzestig jaren van engagement van Mandela.

Ook in onze vergaderzaal proberen we ons deel bij te dragen aan de samenleving. We willen de beste oplossing voor onze cliënten, bij voorkeur door bemiddeling. Weg van het conflict, vóór rechtvaardigheid. Daarvoor zitten we graag heel wat uren in onze Nelson Mandela vergaderzaal. Nomen est omen. De naam zegt alles.